Selectează o Pagină

Povestea noastră

Miss Grill este rezultatul unei prietenii îndelungate și al unui scop comun, acela de a crea un mediu dinamic și interactiv pentru a ne putea dezvolta atat profesional cat si personal.  Pe scurt am visat la un business propriu, în care sa ne putem pune în valoare calitățile, personalitatea, mentalitatea, experiența, un business în care să greșim, să invățăm și să reușim! Un vis frumos pe care suntem convinși că mulți dintre voi îl aveți, și pe care vă încurajăm să îl urmați. Orice este posibil atunci cand crezi cu adevărat în proiectul tău. Depinde doar de tine, cat de mult îți dorești acel lucru. În cele ce urmează o sa va povestim ce și cum am făcut noi pentru ca Miss Grill să devină realitate.
Discuții cu privire la un business propriu am purtat încă din timpul facultății. În grupul nostru de prieteni a existat mereu diversitate din punct de vedere al carierelor alese și astfel de multe ori a apărut discuția: “Punem și noi mână de la mână sa facem ceva? Tu te-ai ocupa de asta, tu de asta …” Discuții frumoase, ambițioase care însă nu s-au concretizat în acea perioadă deoarece tuturor ne era frică de implicare, responsabilitate, lipsa de experiență, etc. Însă mereu am spus că o dată și-o dată tot o să se întâmple. Tot “coacem” noi ceva.

Anii au trecut, am terminat toți facultatile și am și bifat ceva joburi ca și experiența. Însă, experienta de angajat ne-a făcut sa ne dorim din ce în ce mai mult sa facem ceva pe cont propriu, ceva care sa ne aducă și satisfacție, împlinire, ceva altfel, un loc în care sa fii provocat, sa simți ca evoluezi, un loc despre oameni, pentru oameni.De asemenea, contextul economic și social în România de astăzi, cere cetățenilor ei sa ia inițiativă și acțiune spre a-și construi o viața mai buna ei înșiși, iar noi am înțeles asta. Obiceiurile pe care le adoptăm pe termen scurt determină bunăstarea pe termen lung, atât a individului cât și a grupului din care face parte. Prin munca noastră mereu am dorit sa aducem un impact pozitiv asupra societății din care facem parte, in prezent responsabilizarea noastră având în vedere respectul față de sănătatea și bunăstarea românilor, precum și a mediului în care aceștia trăiesc. Oferind produse bogate nutritiv și preparate rapid – am ales strada ca spațiu de acces public ce are nevoie de oportunități (ca aceasta) de incluziune între diferite categorii sociale, pentru a își dezvolta propria cultură si a evolua armonios pe termen lung.

În 2018 în luna aprilie am aflat ca în Ploiești se organizează un curs de Competențe Antreprenoriale care la sfarsit, iti oferă posibilitatea de a aplica cu un plan de business pentru fonduri europene nerambursabile. “Fonduri europene” – ceva de neatins… Din păcate, birocrația și procedurile greoaie de accesare, implementate încă din 2007 ne-au dus la un grad de absorbție foarte redus, fiind codașii Europei la investiții, iar aceasta “știre” a pus o umbră de incertitudine în mințile noastre asupra “fondurilor europene”: fie că sunt greu de obținut, proiectele se scriu foarte greu, costă mult și nu ai certitudinea că va fi aprobat; sau chiar și aprobat, au existat cazuri în care banii nu au fost virati din diverse motive și “nereguli”. Lucruri care azi va spunem sincer ca s-au schimbat. Astăzi exista programe și proiecte care funcționează, programe pe care cu perseverență și ambiție le poți folosi în avantajul tau.Astfel am hotarat sa profităm de oportunitatea ivita și sa participam la acest curs. Ideea de business încă nu era definitiva si oscilam între diferite domenii și activități (pentru că uneori pare ca e nevoie de orice în România).

Au urmat multe discuții, propuneri, analize asupra ceea ce credeam noi ca putem face, asupra cărui tip de business se preteaza zonei, oportunități, riscuri…ideea este ca la final, din o grupa de 20 de persoane, doar 5 au depus proiectul iar noi am fost printre cei 5.Proiectul nostru a presupus instalarea în zona centrala a municipiului Ploiești a doua puncte mobile de tip container pe roti pentru producția și distribuția de produse alimentare urmărind doua categorii principale de preparate: preparate cu carne gătită la gratar si preparate vegetariene. “Miss Grill & Miss Veggie” își propune promovarea unui concept gourmet cu privire la pregatirea preparatelor de tip fast-food ( burgerul, tacos, quesadillas, burrito) și a produselor preparate rapid (sandwich-uri, salate ambalate, sucuri, produse de patiserie, etc) pe care le găsim azi comercializate la magazinele de tip supermarket/ shop and go sau la buticurile și chioșcurile din zonele aglomerate.Produsele comercializate se vor asocia bucătăriei gourmet oferind preparate sanatoase din ingrediente de cea mai buna calitate, pregatite cu foarte multă grija și prezentate într-un mod artistic. Preparatele vor îndeplini toate cele 5 criterii ale bucătăriei gourmet, și anume: calitatea ingredientelor, modul de preparare, modul de prezentare, elementul surpriza și inovația.Astfel urmărind ideea de mai sus am scris proiectul în 3 saptamani, am contactat un contabil pentru a ne ajuta cu bugetul și proiecțiile financiare (un fel de UFO pentru noi) si am depus. Costurile proiectului s-au ridicat la cateva sute de lei aferente serviciilor contabile. AT T!

După, a urmat o lungă perioada de așteptare pentru a afla rezultatul evaluarilor. În aceasta perioada va spunem sincer ca nu ne-am mai gândit la proiect, deoarece faptul ca am reușit sa depunem, pentru noi a fost orcum o mare realizare: “stim ce e de făcut … putem oricand încerca iar”. În Noiembrie 2018, într-o zi foarte aglomerată în care totul se intampla … am primit telefonul salvator care ne anunța ca proiectul nostru a fost acceptat și că urmează sa primim finanțare. Adrenalina era la cote maxime, însă când am ajuns sa ne uităm pe liste, bucuria, mulțumirea și satisfacția s-au instalat necondiționat în sufletele noastre: am fost ultimul proiect acceptat de pe lista, iar sub noi erau trecute doar rezervele.Concluzie – nimic nu este imposibilCu determinare și consecvență orice vis poate deveni mai real și mai repede decât crezi. Important este sa te menții curios și să te folosești toate resursele din jurul tău, chiar și atunci cand acestea nu par deseori foarte la îndemână. Încheiere – Vă așteptăm să ne vizitați și să ne trimiteți sugestii sau feedbac

Citește toată povestea

Puncte forte

3-4 diferentiatori pentru care se vor folosi icons si o
mica descriere – max 20 cuvinte

Lorem Ipsum

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias

Lorem Ipsum

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias

Lorem Ipsum

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias

Echipa

Miss Grill este rezultatul unei prietenii indelungate si al unui scop comun, acela de a crea un mediu dinamic si intercativ pentru a ne putea dezvolta atat profesional cat si personal.
Placerea de a gati si aspiratia catre o viata sanatoasa, impreuna cu oportunitatea de a accesa fonduri europene, au dat nastere proiectului Miss Grill – un concept gourmet ce oferta preparate sanatoase din ingrediente de ce mai buna calitate, pregatite cu foarte multa grija si prezentate într-un mod artistic.

Irina Dinu

Irina Dinu

Functia - Fondator

irina@missgrill.ro

Flavia Pop

Flavia Pop

Functia - Fondator

flavia@missgrill.ro

Costin Caneta

Costin Caneta

Functia - Administrator

costin@missgrill.ro

Costin Caneta

Costin Caneta

Functia - Administrator

costin@missgrill.ro

Costin Caneta

Costin Caneta

Functia - Administrator

costin@missgrill.ro

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.”